BESTELLEN 

Je shopt 24/7 bij FashionHaves!

Wanneer je een item wilt bestellen bij FashionHaves plaats je het gewenste item in de shopping bag. Je kunt nu natuurlijk verder shoppen en kunt altijd terug naar de shopping bag door rechtsboven in het scherm op de tekst shopping bag te klikken. Indien je een artikel in de shoppingbag hebt geplaatst dat je toch niet wilt bestellen dan kun je dit ten alle tijden verwijderen uit de shoppingbag door op het prullenbakje te klikken.

Als je klaar bent met winkelen kun je de bestelling eenvoudig afronden. Je gaat naar de shopping bag (rechts boven op de pagina). Hier zie je een overzicht van de artikelen die je wilt bestellen. Je klikt nu op bestel artikelen. Als je een kortingscode hebt kun je deze hier invoeren, klik vervolgens op de button toevoegen.
Nu kun je eenvoudig op één pagina alle gegevens invullen. Dit gaat in 3 stappen:

1. Persoonsgegevens
- Vul hier de adresgegevens in waarop je de factuur wilt ontvangen.
- Wil je het pakket op een ander adres ontvangen? Klik dan op het vinkje afleveradres. Hier kun je het gewenste afleveradres invoeren.
- Als je alle gegevens hebt ingevoerd klik je op de button volgende stap.

2. Betaling
- Selecteer op deze pagina de betalingsmethode die je wilt gebruiken. Je kunt betalen met iDeal, creditcard, middels een overboeking of met rembours

3.Controle
- Je kunt hier de bestelling controleren
- Als alles klopt dien je de algemene voorwaarden te accepteren, vervolgens klik je op de button definitief bestellen. De bestelling is nu geplaatst en je ontvangt nu een orderbevestiging per e-mail.
- Je kunt op deze pagina ook aangeven of je onze nieuwsbrief (met leuke kortingsacties, nieuwe collecties en trends) wilt ontvangen.

Inloggen 
Je kunt een account aanmaken bij FashionHaves. Wanneer je een account aanmaakt bij FashionHaves dan onthouden wij de gegevens, dit is handig en snel als je een bestelling plaatst.

Account aanmaken
Zo maak je eenvoudig een account aan:
- Je klikt rechts boven op de pagina op account.
- Als je nog geen account hebt dan klik je op als nieuwe klant registeren.
- Op deze pagina vul je de gegevens in en klik je vervolgens op als nieuwe klant registeren.
- Je ontvangt nu een bevestiging per e-mail.

Inloggen als bestaande klant
- Je klikt rechts boven de pagina op account
- Je kunt rechts op de pagina inloggen met jouw gebruikersnaam en wachtwoord

Heb je nog vragen, dan kun je altijd per e-mail contact met ons opnemen: info@fashionhaves.nl