BETALEN


FashionHaves biedt diverse betaalmethodes;

iDEAL
Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk de aankopen afrekenen in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank. 
Als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, kun je direct met iDEAL betalen.
Je kiest voor de betaalmethode iDEAL en selecteert jouw bank. Je komt nu in het bekende internetbankierprogramma van de bank waar alle relevante gegevens van de aankoop al zijn ingevuld. Je keurt hier de betaling goed en ontvangt hierna een bevestiging van de bank en je keert terug naar de webwinkel. Er zijn geen extra kosten verbonden aan betalingen met iDEAL.

Creditcard
Je kunt direct betalen met MasterCard of Visa card.

Bankoverschrijving
Als je ervoor kiest om te betalen via een bankoverschrijving, maak je na het plaatsen van de bestelling het orderbedrag over op de rekening van FashionHaves.nl o.v.v. het ordernummer. Je krijgt dan een bevestigingsmail waar het te betalen bedrag en rekeningnummer in staan vermeld. Het overschrijven van het orderbedrag kan via internet-telebankieren. Het kan 1 à 2 werkdagen duren voordat een betaling bij ons zichtbaar is. Indien je voor deze betaalmethode kiest, dient het orderbedrag binnen 5 werkdagen op de bankrekening van FashionHaves.nl te zijn bijgeschreven. Wanneer de betaling na deze periode nog niet is ontvangen, wordt de bestelling automatisch geannuleerd en vervalt de overeenkomst. De bestelling wordt direct na ontvangst van de betaling verzonden.

Bankgegevens FashionHaves.nl
Ibannummer: NL77 RABO 0173973795
Bank: Rabobank

Rembours
Als je voor de betaalmethode rembours kiest dan betaal je pas bij de ontvangst van de bestelling. De kosten hiervoor zijn € 15,95 en je betaalt direct aan de bezorger van PostNL. Het totaalbedrag van uw bestelling plus € 15,95 dien je contant en gepast te betalen aan de bezorger van PostNL.