RUILEN & RETOURNEREN

We hopen natuurlijk dat je tevreden bent met jouw bestelling! Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je de bestelling ruilen of terugsturen. Je hebt een wettelijke zichttermijn van 14 dagen. Je kunt zonder opgaaf van redenen het product retourneren/ruilen, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor de consument. Vul het bijgevoegde retourformulier zo volledig mogelijk in en voeg dit toe aan de retourzending. Bewaar het verzendbewijs van de retourzending goed.

Retourneren
Je kunt het pakket afgeven bij het dichtstbijzijnde PostNL servicepunt. Vergeet niet jouw eigen adres onzichtbaar te maken op het pakket. Je kunt de bestelling retour sturen naar:

FashionHaves.nl
T.a.v. afdeling retouren
Yves Montandstraat 61
6663 MD Lent

Bij een ongefrankeerde retourzending zijn wij genoodzaakt de kosten te verrekenen met het te crediteren bedrag.

Ruilen
Geef op het retourformulier aan welk artikel je wilt ruilen en welk artikel je wilt ontvangen. Na ontvangst van de retourzending sturen wij het artikel direct naar je op. Het kan zijn dat er een prijsverschil is tussen de producten. Indien het artikel een hogere verkoopprijs heeft kun je het verschil aan ons over te maken, na ontvangst van het bedrag zullen wij het artikel direct verzenden. Wanneer het artikel een lagere verkoopprijs heeft zullen wij het verschil binnen 14 dagen terug betalen.

Terugbetaling
Wij zullen het aankoopbedrag en de eventuele leveringskosten die door ons in rekening zijn gebracht voor het geretourneerde product binnen 14 dagen terugbetalen. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.